STUDION HITTAR NI i HÄLSANS HUS NORRAGATAN 17 VÅNING 2 (gamla hälsocentralen)

Om Oss

Fötterna Först är en liten fotvårds studio för personer i alla åldrar på Åland.
Studion finns på Norragatan 17 våning 2, 22100 Mariehamn.
(gamla hälsocentralen)
Fotvård går även att bokas som hembesök, eller till olika boenden för personer som av någon anledning inte kan ta sig till mottagningen för fotvård. Remiss från ÅHS för fotvård går att använda vid mottagningen eller vid hembesök.
Vid studion går det också förutom olika fotvårdsbehandlingar att boka mindre skönhetsbehandlingar som hårborttagning med sockerpasta.
För bokning ring, mejla eller boka online via hemsidan. (hembesök för fotvård bokas endast via telefon eller mejlkontakt)

Telefon : 04573314988

eller e-post:

fotternaforstaland@gmail.com

Fötterna först drivs av Ann-Charlotte Nyman

Jag är Yrkesutbildad Fotvårdare inom Hälsovårdsbranschen, men innan jag blev fotvårdare har jag arbetat i 17 år som Närvårdare med kompetensområde Sjukvård och omsorg samt Rehabilitering. Jag har också en utbildning som Diplomerad Naturkosmetisk Hudterapeut.

För mig är det viktigt att du känner dig välkommen , får en noggrann utförd fotvård, tips och råd hur du kan förbättra och bibehålla din fothälsa på bästa sätt från ditt eget utgångsläge.

För mig är det även viktigt med kunskap och att lära mig mera om det jag arbetar med. Att ta reda på sådant jag inte kan eller känner till driver min motivation för att sedan kunna tillämpa det i mina behandlingar och att kunna förmedla vidare min kunskap och att hjälpa någon annan. Att gå kurser och få mera kunskap är ett brinnande intresse.

‎‎‎